icon-coffee-greenArtboardArtboard

SIGMA Benelux

Website, webshop en serviceportal gekoppeld aan King Software

Voorheen had SIGMA Benelux drie aparte websites. De corporate website, een aparte webshop en een service website. Wij zijn aan de slag gegaan met een geheel nieuw platform waar website en -shop één zijn en waar een geheel nieuwe MySigma portal middels SSO (Single-Sign-On) geïntegreerd is.

De website en -shop zijn gebouwd in ons eigen CMS waardoor niet alleen beheer erg gemakkelijk en efficiënt is maar de webshop ook nog eens zeer nauw gekoppeld is met het ERP pakket King Software.

Op deze manier heeft de bezoeker toegang tot productinformatie, de webshop en de MySigma serviceportal. Hiermee heeft het nieuwe platform bijgedragen aan de professionaliserings- en automatiseringsslag van SIGMA Benelux. 

SIGMA Benelux is exclusief distributeur van de SIGMA producten in België, Nederland en Luxemburg.

Vanuit de vestiging in Houten (Nederland) worden intensieve contacten onderhouden met een over de gehele Benelux verspreid fijnmazig netwerk van afnemers. Daarnaast beschikt SIGMA Benelux over haar eigen in-huis service-afdeling, die ondersteuning levert op alle SIGMA artikelen.

Bekijk hier de live versie van deze website.

 

Aan de slag met slimme oplossingen?
We komen graag langs.

Interesse om samen met ons iets moois te maken? We komen graag eens bij je op bezoek om samen de mogelijkheden door te nemen.

Neem contact op