icon-coffee-greenArtboardArtboard

Kalorama

Toegankelijke website voor zorgaanbieder
met gespecialiseerde doelgroepen

Voor Kalorama, een zelfstandige zorgorganisatie in de regio Nijmegen, hebben we de website voor diversiteit aan doelgroepen mogen ontwikkelen.

De uitdaging in dit project zat hem met name in het toegankelijk maken van het grote aanbod in zorgdiensten en de 5 locaties in de regio voor de verschillende doelgroepen van Kalorama. De website is uiteraard geschikt gemaakt voor het gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets en is daarnaast voorzien van een hoogcontrastfunctie en een voorleesfunctie. Ons team heeft binnen dit project nauw samengewerkt met de projectgroep binnen Kalorama, met Boonen Communicatie voor de regie- en redactie en Proud voor het prototype en design.

“Wederom een prachtig resultaat van jullie en ook onze samenwerking. Het was natuurlijk een echte uitdaging om voor Kalorama een mooie en vooral duidelijke website te maken. Dit is meer dan goed gelukt! Bedankt nogmaals en ook namens mijn collega's van Kalorama. Degenen die met jullie contact gehad hebben, hebben dit ook als zeer plezierig ervaren. Kan ook niet anders natuurlijk.”

~ Fieke van Deutekom - van de Laar, Bestuurder Kalorama ~

Aan de slag met slimme oplossingen?
We komen graag langs.

Interesse om samen met ons iets moois te maken? We komen graag eens bij je op bezoek om samen de mogelijkheden door te nemen.

Neem contact op