icon-coffee-greenArtboardArtboard

Een website
moet 'usable'
zijn

Neem direct contact met ons op:

(0475) 49 78 41
info@syveon.com

Functioneel ontwerp en webdesign

Een website moet 'usable' zijn

Gemakkelijk de weg vinden, niet verdwalen en snel de juiste informatie vinden. Dat zijn de hoofdzaken van een goed in elkaar gestoken website. De bezoeker moet binnen een minimum van kliks zijn informatie vinden. De navigatiestructuur moet logisch in elkaar zitten en er moeten duidelijke acties en richtingen (call-to-actions) gedefinieerd zijn.

Aan de hand van wireframes, 'bouwtekeningen' en prototypes denken we eerst na over de structuur en werking van de website voordat we gaan ontwerpen. Wel zo handig!

Webdesign en functioneel webontwerp op maat

De navigatie en de structuur van de website bieden een perfecte basis voor het ontwerpen van de wesbite. Webdesign is méér dan het maken van een mooi plaatje. Je website is één van de uitingen binnen je complete bedrijfscommunicatie.

Bij het maken van een goed ontwerp wordt er natuurlijk rekening gehouden met je eisen en wensen maar ook met usability en conversie. Deze onderdelen samen zorgen ervoor dat een website werkt.

Aan de slag met slimme oplossingen?
We komen graag langs.

Interesse om samen met ons iets moois te maken? We komen graag eens bij je op bezoek om samen de mogelijkheden door te nemen.

Afspraak maken