icon-coffee-greenArtboardArtboard

Flexibel,
vindbaar en
gebruikers-
vriendelijk

Neem direct contact met ons op:

(0475) 49 78 41
info@syveon.com

eCommerce

Wanneer je online producten wilt verkopen, kun je de koper helaas niet persoonlijk benaderen. Daarom is het belangrijk dat hij jou vindt! Deze gedachte houden wij bij alles wat wij doen in ons achterhoofd. Met een goede vindbaarheid in zoekmachines en een duidelijke en gebruikersvriendelijke structuur zorgen wij dat jouw webshop gevonden en gebruikt wordt.

Flexibel,vindbaar en gebruikersvriendelijk

Naast het ontwikkelen van websites is Syveon Internet Solutions gespecialiseerd in het bouwen van webshops. Een goede webshop sluit naadloos aan op de website. Zowel qua indeling als ontwerp.

De lay-out en gebruikersvriendelijkheid van de webshop zal perfect moeten aansluiten op de wensen van de doelgroep. Het maakt niet uit of de webshop slechts enkele of juist duizenden verschillende producten aanbiedt, flexibiliteit staat voorop. Ook verzorgen wij de koppeling met diverse betalingsmogelijkheden en verzorgen wij de hosting.

Natuurlijk heeft een webshop enkel waarde, wanneer deze gevonden én bezocht wordt. Daarom besteden wij veel aandacht aan de vindbaarheid en realiseren wij dit met een zoekmachinevriendelijke (op)bouw.

Nieuwsgierig? Kijk gerust eens rond in ons portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op!

Aan de slag met slimme oplossingen?
We komen graag langs.

Interesse om samen met ons iets moois te maken? We komen graag eens bij je op bezoek om samen de mogelijkheden door te nemen.

Afspraak maken