icon-coffee-greenArtboardArtboard

Een website
op de groei

Neem direct contact met ons op:

(0475) 49 78 41
info@syveon.com

 

Content Management Systeem (CMS)

Omdat structuur en gebruikersvriendelijkheid van jouw website voor ons de basis van het geheel is, hebben we een eigen Content Management System ontwikkeld. Wij willen graag dat de bezoekers met zo min mogelijk inspanningen de juiste informatie vinden. Wij willen de weg van A -de vraag naar informatie- naar B -de informatie- zo kort, zo snel en zo eenvoudig mogelijk maken. Het standaard CMS zorgt dat we maatwerk kunnen leveren en tevens de kosten relatief laag kunnen houden.

Een website op de groei

Het eigen ontwikkelde CMS is opgebouwd uit losse modules. Dit doen we, omdat we een website en webshop als een dynamisch geheel zien welke voortdurend aan veranderingen onderhevig moet kunnen zijn. Het is niet voldoende als de website alleen aan de eisen van dit moment voldoet. Ze moet ook de mogelijkheid bieden om eenvoudig aan de eisen van de toekomst te kunnen voldoen. Een website moet zonder al te grote investeringen met je organisatie mee kunnen groeien.

Ons Content Management Systeem zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Wanneer jouw website live gaat, kunt je ervoor kiezen om via het CMS zelf de inhoud up-to-date te houden, maar dit kunnen wij natuurlijk ook voor je verzorgen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Aan de slag met slimme oplossingen?
We komen graag langs.

Interesse om samen met ons iets moois te maken? We komen graag eens bij je op bezoek om samen de mogelijkheden door te nemen.

Afspraak maken